Greenscreen photo booth 70s 80s

Afgelopen week mochten we namens Green Screen Fotografie weer een prachtig bedrijfsfeest bijwonen met onze photo booth. De lokatie was de prachtige Grote Kerk in Den Haag en er werden 800 mensen verwacht. Cateringmeesters heeft de volledige aankleding verzorgd en wat zag het er allemaal prachtig uit! Heel knap hoe je zo’n grote ruimte zo knus kunt maken.

We waren ruim op tijd aanwezig en zijn vroeg begonnen met opbouwen. In één keer zoveel ruimte komt niet heel vaak voor. Om die reden hebben we ook van alles bij ons om het aan te passen aan de lokatie. Het thema was een tijdreis door de jaren heen die het bedrijf bestond. Dus we gingen 50 jaar terug in de tijd. We hadden deze avond veel grote groepen die met elkaar op de foto wilden dus we waren blij met ons brede scherm. Uiteraard ontvangt iedereen bij ons een foto uit de printer.

De fotoprops waren weer een groot succes en omdat we binnenkort ook nog een 70s 80s party hebben, hebben we ook uit die tijd nog wat extra ingeslagen. Het blijft leuk om props te kopen! 

Al met al hebben we er weer een groot succes van gemaakt en onze opdrachtgever was ontzettend blij. Missie geslaagd en op naar het volgende bedrijfsfeest / event.

70s 80s greenscreen

photo booth nederland

Tijdens de opbouw nog even tijd voor een mobiel fotootje van ons plekje. Helaas geen tijd meer gehad voor de rest van de aankleding. Maar het was echt fantastisch mooi.

review green screen