Nature Photography Challenge

Day 1 ~ Nature Photography Challenge

I’ve been nominated by Butterley Photography in a seven day nature photography challenge!
I need to post one photo a day for seven days and nominate one person each day to post this along.

 

Nature Photography Challenge

Copyright: www.bagchusfotografie.nl

Mijn eerste foto is vanuit de lucht.

Ik hou van reizen dus dat leek me wel een toepasselijk begin. Deze foto is gemaakt toen we vanuit de Serengeti in Tanzania met een heel klein propeller vliegtuigje naar Zanzibar vlogen. Het landschap wat dan onder je voorbij komt is steeds weer een ander schouwspel. Al de verschillende kleuren….heel bijzonder. Het deed me denken aan een serie foto’s die ik een keer gezien had. Voor Afrika heb ik wel een speciaal plekje in mijn hart. Ik keek/kijk altijd heel graag naar foto’s van de fotografen Jonathan en Angela Scott en Frans Lanting. In 2014, drie maanden voor mijn reis naar Tanzania waren Jonathan en Angela Scott in Nederland om voor Canon een lezing te geven in Burgers Zoo. Hier mocht ik bij zijn en genieten van hun prachtige verhalen hoe sommige foto’s tot stand zijn gekomen. Een hele bijzonder leuke ervaring om ook de verhalen achter een foto te horen.
 

Jonathan en Angela Scott

Jonathan en Angela Scott in Nederland

Ondertussen heb ik al zoveel meer van de wereld gezien, en er is ook zoveel moois te zien….. Ik neem jullie dan deze week graag mee in mijn reisavonturen. Wellicht een goede inspiratie voor jullie voor en vakantiebestemming. Heel veel plezier met de foto’s die je normaal gesproken niet op mijn website ziet maar waar ik voor deze “Nature Photography Challenge” graag een uitzondering voor maak.

Wellicht moet ik toch eens een reispagina maken voor de fun, want nu ik er zo mee bezig ben kom ik toch wel hele mooie foto’s tegen 😉 Van enkele gaan jullie deze week genieten.