Profielfoto 2016

portretfoto profielfoto in huisstijl *

Profielfoto 2016 is een profielfoto in uw huisstijl!

Het heeft ons driekwart jaar gekost om deze ontwikkeling te perfectioneren, maar eindelijk kunnen we van start met goede portretfoto’s die geheel in de huisstijl van een bedrijf gemaakt kunnen worden.

Heeft u dus een website met bijvoorbeeld blauw als basiskleur, dan kunnen wij dezelfde kleur blauw gebruiken voor de portretfoto’s van uw medewerkers. Of een iets lichtere tint zodat het geheel mooi overkomt. Vanaf nu is alles mogelijk en de mogelijkheden zijn eindeloos! Het maakt niet uit om welke kleur het gaat, wij kunnen u helpen een mooi geheel te maken. Het enige wat we nodig hebben is de kleurcode van uw website of wat u zelf mooi vind. Modern en eigentijds, met of zonder structuur.

Wij zijn echt super enthousiast want de foto’s zien er echt geweldig uit! We kunnen niet wachten om de eerste website’s te voorzien met deze moderne twist.

Uiteraard is het wel van belang dat kleding goed afgestemd word op achtergrond en persoon zodat u op zijn mooist op de foto gaat.

Wij geven in de maand januari 10 kortingscoupons weg die u voor 1 augustus 2016 kunt inleveren. Hiermee ontvangt u 25% korting op uw portretfoto die gemaakt word op deze mooie manier. Wat moet u doen? Laat even een berichtje achter waar we de kortingscoupon heen kunnen sturen en wij zorgen ervoor dat 10 gelukkigen deze in de mailbox terug ontvangen.

Wij houden niet van spam!

1x per maand houden wij ook een foto profiel dag in de studio, schrijf je in voor de nieuwsbrief voor deze data.