Evenementen

Bedrijfsfotografie

 

Bedrijfsfeest / Personeelsuitje

U heeft binnenkort een bedrijfsfeest en heeft dit tot in de puntjes verzorgd, dan wilt u natuurlijk ook een fotograaf die de juiste sfeer weet vast te leggen. Niet voor niets bent u dagen/weken of maanden bezig geweest met de hele organisatie om alles tot in de puntjes te regelen. Of het nu gaat om een afdelingsuitje of een feest van 1000 personen, Bagchus Fotografie weet als geen ander hoe belangrijk het is om uw feest op de juiste manier vast te leggen. Daarnaast is het mogelijk om met meerdere fotografen tegelijk op uw feest aanwezig te zijn. Deze fotografen werken met regelmaat samen waardoor ook deze kwaliteit gewaarborgd blijft. En u foto’s in dezelfde stijl ontvangt.

 

Jubilea / Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest_IMG_371 Bedrijfsfeest_IMG_390 Bedrijfsfeest_IMG_422 Bedrijfsfeest_IMG_475 Bedrijfsfeest_IMG_498 

Personeelsfeest

Personeelsfeest_IMG_114 Personeelsfeest_IMG_095 Personeelsfeest_IMG_194 Personeelsfeest_IMG_157 Personeelsfeest_IMG_264 

 

Congres / Seminar / Presentatie

Voor zowel groot opgezette als kleinschalige bijeenkomsten of events weet Bagchus Fotografie de juiste sfeer en setting te benaderen. Daarnaast ben ik niet merkbaar aanwezig en fotografeer ik bezoekers, sprekers en deelnemers vanuit verschillende standpunten met oog voor overzichten, details en speciale momenten.

Heeft u binnenkort een congres/seminar en wilt u deze dag of een dagdeel vast gelegd hebben, dan bent u bij Bagchus Fotografie aan het juiste adres.

We maken van te voren duidelijke afspraken, zodat u weet wat u kunt verwachten.

 

Congres

Congres_09053413 Congres_09053389 Congres_09053416 Congres_09053426 Congres_09053454 

 

Groepsfoto

Wilt u graag een groepsfoto van alle deelnemers?

Ook dit behoort tot de mogelijkheden. De meeste bedrijven leveren hun logo aan zodat deze in de foto geplaatst kan worden met de datum erbij. Zo heeft u een mooi weggeef cadeau en uw deelnemers een mooi aandenken. Een groepsfoto kan buiten en binnen gemaakt worden. Uiteraard is dit afhankelijk van het aantal personen, de weersverwachting en/of de ruimte en verlichting in een gebouw. Uiteraard is het mogelijk eigen verlichting mee te nemen zodat de groep mooi uitgelicht wordt.

congres_rabobank_01

Graag verneem ik de volgende extra informatie bij een offerte aanvraag om u direct een goed aanbod te doen:

 • Aantal personen (dan kan ik u ook informeren hoeveel tijd u hier voor uit moet trekken)
 • Waar moet de foto gemaakt worden? Buiten of binnen?
 • Het formaat foto dat u cadeau wilt doen; een afdruk op een ansichtkaart formaat is leuk voor een kleine groep, voor een grotere groep adviseer ik een 20×30 / A4 formaat.
 • Wilt u tekst of een logo op de foto?
 • Hoe snel moeten de foto’s aangeleverd worden? Digitaal of al geprint.

Later ontvangen ik graag de tekst en het logo indien u dit op de foto wenst.

 

Event fotografie

Het maken van een reportage is een aparte discipline als het om een evenementen gaat. Enerzijds wilt u elk detail van het evenement hebben vastgelegd en anderzijds moet de fotograaf ook sociale vaardigheden hebben voor uw gasten. Bij Bagchus Fotografie krijgt u een brede totaal impressie van uw evenement.

 

 De opbouw van een evenement:

       

De fotograaf moet sociaal vaardig zijn en zo min mogelijk aanwezig. Toch moet de fotograaf alles waarnemen en unieke en spontane momenten vast leggen. Daarbij komt de steeds wisselende belichting en beweging ook nog eens om de hoek kijken. Kortom een fotograaf voor evenementen en bijeenkomsten moet een ervaren vakfotograaf zijn die stress bestendig is en op een creatieve manier de sfeer weet uit te ademen. U heeft niet voor niets zoveel energie in uw evenement gestoken. Bagchus Fotografie realiseert zich dat heel goed en zal daar heel bewust mee bezig zijn. Foto’s zijn dé manier om alles zo echt mogelijk te kunnen herbeleven, zodat er niets verloren gaat van de sfeer die voelbaar was tijdens uw evenement.

Sfeer tijdens het evenement:

        

 

Beurzen

    

 

Bedrijfsreportage / website / folders

Met een bedrijfsreportage bedoelen we beeld van uw bedrijfsprocessen, medewerkers en directie.

Een bedrijfsreportage word meestal gemaakt als u bezig bent met een nieuwe folder, website of andere promotionele doeleinden binnen uw bedrijf. Van belang is dat uw bedrijf precies in beeld weergeven word met de juiste sfeer, uitstraling, vakmanschap en informatie. Het onderscheidend vermogen van uw onderneming waar u trots op bent.

Bagchus Fotografie denkt graag met u mee om uw bedrijf zo goed mogelijk in beeld te brengen.

 

Promotie Silverstone Partycenter Karten Lasergamen en Bowling.

Promotie-1 Promotie-2 Promotie-3 Promotie-4 Promotie-5 Promotie-6

 

Publiciteit

Bij een publiciteitsfoto moet het beeld zo opgebouwd zijn dat met één foto direct duidelijk is wat het onderwerp is. Deze beelden voor het nieuws worden vaak gebruikt in regionale en landelijke kranten, websites en tv afhankelijk van de nieuwswaarde. Ook in persberichten word dit beeld vaak meegestuurd. Het beeld zal de klant altijd vrij voor publicatie willen ontvangen zodat er niet over elke publicatie nagedacht hoeft te worden. Dit is bij Bagchus Fotografie geen probleem.

Hieronder enkele voorbeelden uit het verleden:

 

   Promotie theatervoorstelling Help ik heb mijn vrouw zwanger gemaakt……..
   Campagne Pak het aan! Stop Pesten
   Contract ondertekening met Esther Verhoef. Haar boek Rendez-vous word verfilmd
   Samsung hoofdsponsor van de musicalklassieker Miss Saigon

 

 

Foto Reportage

Een fotoverslag van een evenement waarin de sfeer word vastgelegd met overzichten, details en speciale momenten.

 

 

Aflevering

Bij Bagchus Fotografie zijn de beelden inclusief gebruiksrecht, wat inhoud dat u het beeld kunt gebruiken voor publicatie doeleinden zoals bijvoorbeeld website en drukwerk. Alle foto’s worden nagekeken en eventueel gecorrigeerd op belichting en kleur indien dit nodig is. Het beeldmateriaal versturen wij tegenwoordig direct via We Transfer zodat u het beeld direct kunt gebruiken. De foto’s worden aangeleverd in hoge resolutie beelden en naar wens apart in lage resolutie voor internet. U hoeft zelf dus niet te stoeien om beelden te verkleinen voor het internet, het beeld kunt u direct gebruiken.

Mocht u direct willen beschikken over enkele beelden geef dit dan even aan bij uw offerte aanvraag. Dan nemen wij een laptop mee naar het event en zoeken ter plekke naar de juiste foto waar u dan direct over kunt beschikken.

Offerte

Voor een goede offerte ontvang ik graag van u:

 • Soort evenement
 • Aantal personen
 • Uw speciale wensen
 • Datum
 • Locatie
 • Adres
 • Start tijd / Eind tijd