Green Screen Photo Booth

Green Screen Fotografie op je evenement.

Je bent een evenement of een bedrijfsfeest aan het organiseren voor je bedrijf en je wilt graag iets speciaals voor je gasten. Wat dacht je van foto entertainment op een interactieve manier met een blijvende herinnering.

Wij zijn het leukste onderdeel op een evenement. Vaak horen we dat we de grootste ‘hit’ van de avond/dag zijn. Onze interactieve fotografie moet een beleving zijn voor de gasten in het verlengde van het evenement. Bij ons heb je leuke fotoherinneringen en gasten die zich niet vervelen. We zorgen voor lekker veel props zodat er voor iedereen iets te kiezen valt.

 

Hoe werkt het?

Jullie gasten worden gefotografeerd op een groen scherm. Dit kan met of zonder attributen/props. Daarna worden zij in een foto gemonteerd die jullie van te voren uit kiezen. Dit kan een thema foto zijn, een productfoto of een ander uniek beeld. De achtergrond foto kunnen we helemaal in jullie thema aanpassen. Als je wilt kunnen we meerdere templates maken en kunnen de gasten ook nog kiezen voor welke green screen template ze gaan. De gasten krijgen zo echt iets wat ze leuk vinden en hebben meteen een mooie herinnering aan het evenement. Naast een achtergrond foto kun je ook tekst aanleveren die er meteen in gemonteerd word. Dit beeld word ter plekke geprint en direct meegegeven. Het printen duurt 8 seconden. Onze foto’s zijn kras- en waterbestendig en speciaal voor evenementen.

 

Acteur

Daarnaast kunnen wij ook een typetje bij de green screen plaatsen die het geheel nog leuker maakt. De gasten worden dan geëntertaind door een professioneel acteur, wat zorgt voor hilarische momenten. Onze acteurs hebben allemaal toewijding en plezier in hun werk en zullen dat ook uitstralen.

 

Fotomarketing

Gaat het je nu puur om je bedrijf, product of merk onder de aandacht te brengen? Ook in een winkelcentrum, bij een beurs, een premiere of sportevenement kunnen we de green screen neerzetten. We kunnen de foto’s printen maar ook op Social Media neerzetten. Hoe fijn dat de foto’s met jouw merk of product door middel van Social Media ook viral over het internet gaan zonder dure reclame campagnes. Deze vorm van virale marketing kost niets extra’s. Toch is gebleken dat veel mensen reageren. Niet alleen de mensen die bij ons op de foto komen kennen het bedrijf, product of merk nu, maar ook de buren, vrienden en collega’s zien het nu via internet. Met grote verbazing kijken wij soms naar de resultaten.

 

Standaard of Interactieve Photo Booth

Wij maken bij de offerte wel een verschil tussen een standaard Photo Booth en een interactieve Photo Booth. Dit om de kostprijs te drukken en niet onnodige kosten in rekening te hoeven brengen. De meeste aanvragen zijn toch gericht op een standaard Photo Booth, maar wilt u iets anders breng ons dan op de hoogte hiervan.

Wat bedoelen wij met standaard? Dat de mensen voor een scherm staan, eventueel met props zoals brillen, hoedjes, stokjes, pruiken en boa’s. De positie in de foto kunnen we achteraf bepalen.

Wat bedoelen wij met interactief? Dat de mensen bijvoorbeeld ergens op moeten zitten, op een balk moeten staan, ergens aan moeten hangen enz enz. Voor dit soort constructies moeten wij extra dingen bouwen/maken wat nauwkeurig is en wat ons dus ook extra tijd kost. Het is dus afhankelijk van de constructie en de positie in het beeld. Vliegen zoals in één van onze voorbeelden is wel weer relatief makkelijk te maken. Hier zit weer nauwelijks extra tijd in, dus ook geen extra kosten. Het is dus echt afhankelijk van wat je wilt.

 

“Een unieke stijl voor elk event!”

Wij helpen graag persoonlijk met het ontwerp zodat er geen dure ontwerpkosten ontstaan. Hierin kunt je nog kiezen of je een strakke layout wilt of juist speels. Omdat we verschillende ontwerpers in huis hebben met ieder hun eigen stijl zijn we ook in staat steeds iets nieuws te maken. Dus geen standaard layouts! Wij besteden aandacht en zorg aan ieder ontwerp.

 


bedrijfsfeest, bedrijfsuitje, personeelsfeest, beurs, open dag, festival, bedrijfsfestival, jubileum, kerstfeest, nieuwjaarsparty


green screen photo booth

evenement greenscreenwinter party greenscreen

Apres-ski party photobooth

Uitmarkt, pr, fotomarketing Facebook, green screen, fotobooth huren

greenscreen stichting leeuw

Jubileum, bedrijfsfeest, fotobooth huren

themafeest-fotobooth-fotoautomaat