banner_bedrijfsfotografie

Trouwreportage

Bagchus Fotografie, uw fotograaf in Amsterdam en omstreken voor uw trouwreportage

Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk !

Een huwelijk is een bijzondere gebeurtenis en een fotograaf uitkiezen is vaak voor jullie als bruidspaar een lastige keuze. Je belangrijkste dag wil je natuurlijk zo goed mogelijk in beeld gebracht hebben. Je wilt al jullie belangrijke momenten graag terug zien in de foto’s om die momenten opnieuw te kunnen beleven. Naast kwaliteit wil je natuurlijk niet de hoofdprijs betalen voor jullie reportage. En hoe vind je die fotograaf waar je die leuke en goeie klik mee hebt, want ja…..hij/zij is natuurlijk wel de hele dag aanwezig.

Bagchus Fotografie is zich bewust van al deze vragen en weet hoe belangrijk deze dag voor jullie is. Laat deze dan ook vastleggen door een professionele vakfotograaf. Bagchus Fotografie is heel betrokken en luistert graag naar jullie wensen. Door de ruime ervaring in trouwreportages kunnen we hierdoor ook meedenken, adviseren en tips meegeven. Een belangrijk uitgangspunt in de werkwijze is dat de trouwreportage past bij jullie persoonlijke stijl. Wij leveren ongedwongen, spontane sfeerreportages met oog voor detail en kwaliteit. Er word veel tijd, zorg en aandacht besteed aan de reportage, het selecteren van de foto’s en het vervaardigen van het album.

 

In een eerste persoonlijk gesprek wordt er kennis gemaakt en alle wensen en voorkeuren met betrekking tot de trouwreportage besproken. Hierbij kun je denken aan:

 • De reportage zelf
 • Tijdsindeling van de dag
 • Locatiekeuze
 • Huwelijkse voltrekking
 • Familie- en groepsfoto’s
 

Vervolgens kunnen jullie samen het voorbeeldalbum bekijken en zien of de sfeer, de kwaliteit en de opmaak aansluit bij jullie wensen. Uiteraard worden de mogelijkheden met betrekking tot de verschillende albums met jullie doorgenomen. Bij een album kun je denken aan:

 • Traditioneel of Digitaal album
 • Creatieve opmaak, wel of geen digitale bewerkingen
 • Keuze uit verschillende soorten en kleuren van albums, bladen en inlays
 • Keuze uit formaat en aantal van de foto’s

Na het eerste gesprek waarbij al jullie vragen beantwoord zullen zijn hebben jullie twee weken een optie op jullie trouwdatum en de tijd om een beslissing te maken.

Wat betreft de prijs van jullie reportage word er na afloop van het gesprek een duidelijke prijsopgaaf gemaakt die geheel aansluit op jullie persoonlijke wensen. Hier komen geen extra kosten meer bij, dus geen verrassingen achteraf.

Onderaan deze pagina staat een prijsindicatie van de meest voorkomende trouwreportages.

Eén tot twee weken voor de huwelijksdag worden de laatste details doorgenomen in een tweede persoonlijk gesprek zodat jullie op de dag zelf kunnen genieten van elkaar.

   

TIP: Reserveer tijdig om teleurstellingen te voorkomen !

   

Professionele Fotoalbums

 
Traditioneel Deze traditionele luxe albums worden voorzien van verschillende formaten foto’s en er is keuze in diverse kleuren bladen en inlays. Daarnaast zijn deze albums leverbaar met een bijpassende opberg kassette zodat het album altijd netjes blijft. Kortom een album geheel naar eigen smaak.Kleur: Gebroken Wit, Zwart, Ivoor en AntracietFormaat: 36×35 en 37×40 (meerdere formaten mogelijk zonder opberg kassette)
Digitaal Digitale albums zijn verkrijgbaar in verschillende prijs- en kwaliteitsklasse. Hierdoor is er voor een ieder een passend album.Kleur: Wit, Zwart, Blauw of Fotocover Formaat: 30×30 en 35×35
Palazzo In dit album worden echte foto’s strak en vlak gelijmd. Hierdoor krijgt het een ‘digitale look’. De albums zijn vierkant en een foto op de cover behoort tot de mogelijkheden.Kleur: Wit of ZwartFormaat: 25×25, 30×30, 35×35

 Natuurlijk zijn er nog veel meer albums leverbaar in verschillende soorten, maten en materialen.

Voor een uitgebreid album overzicht kunt u hier kijken.

Meer Informatie

Alle opnames geleverd op DVD zijn gebruiksklaar en gecorrigeerd op belichting en kleur.

Buiten de bovenstaande fotografie zijn er nog volop mogelijkheden om uw reportage uit te breiden of aan te passen, denk aan:

 • Fotografie tijdens de feestavond en/of Photo Booth
 • Mini-album voor (schoon) ouders en/of opa en oma
 • Keuze voor een ander trouwalbum, traditioneel of digitaal
 • Het aanleveren van een eigen trouwalbum
 • Zelf je eigen trouwalbum maken enz. enz.
 • Bedank kaartjes

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, dan horen wij dit graag van u. Uiteraard kunnen wij u helpen met een offerte op maat, specifiek op jullie wensen gericht.

Het is uiteraard mogelijk een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek om zo het voorbeeld album te bekijken. Dit kan zowel overdag al ’s avonds en in het weekend.

 
 

Green Screen

Wilt u op uw feestavond een leuke Photo Booth? Met onze green screen kunnen wij hele leuke achtergronden projecteren  voor bijvoorbeeld een leuk bedankkaartje op uw bruiloft. De foto’s kunnen direct binnen 8 seconden geprint worden en meegegeven worden. De foto’s zijn water en kras bestendig. Handig op een feestavond. Maar ook de mogelijkheid om direct de foto’s op Facebook te zetten is geen probleem indien er internet beschikbaar is. Ook een foto van jullie zelf (eerder door de fotograaf gemaakt) kan een decor als achtergrond zijn.

Onze green screen is uitgerust met professionele apparatuur waardoor de kwaliteit het beste is wat op dit moment leverbaar is. Op veel evenementen zie ik vaak bewogen foto’s, niet scherp of het groen nog in de gezichten. Dit is onze grootste ergernis en na een lange periode van onderzoek zijn wij erin geslaagd dit alles te voorkomen. Bij ons krijgt u uitstekend belichte foto’s! 100% scherp, en geen groen meer in de gezichten!

Vanaf 490 euro inclusief kunt u hem al voor 4 uurtjes op uw trouwfeest hebben.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bel of mail gerust.

 

Trouwalbum zelf maken

 

Op het moment van trouwen, bedacht je dat het leuk zou zijn om zelf je trouwalbum te maken. Echter na je huwelijk is er niets meer van gekomen. Je ziet er tegen op, je kan niet kiezen uit de vele foto’s. Ook kostenbesparing is een veel gehoord punt. Eigenlijk blijkt achteraf dat het toch handiger was als de fotograaf het voor je had gedaan.  Wat nu?

 

Ik kan je helpen met een professionele layout voor je album. Je kunt daarna zelf kiezen waar je je album wilt bestellen. Wil je alsnog een professioneel trouwalbum die alleen te bestellen is bij de vakfotografen, dan kan ik je ook helpen. Laat weten wat je wilt en ik help je graag. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden voor jullie trouwalbum.

trouwalbum zelf maken trouwreportage trouwalbum maken
     

Links

Trouwplannen?

 
Trouwen Startpagina
 
Trouwgids, alle informatie over trouwen.
 
Trouwen-nederland alles voor je bruiloft.
   

Voor uitgebreide informatie en prijzen – klik hier voor de nieuwe site

 

 Trouwen_01