Over Bagchus Fotografie

Bagchus Fotografie is ontstaan in januari 2007 met de bedoeling om mensen te helpen aan mooie herinneringen en prachtige technisch perfecte foto’s.

Inmiddels zijn we een flink aantal jaren verder en weten we dat het in de fotografie niet alleen daarom draait.

Afspraken niet nakomen is de nummer 1 ergernis van veel bedrijven en juist daarom blijven klanten bij ons terugkomen. Wat we beloven doen we! En hoe dit ook voor ons als normaal klinkt, menig bedrijf heeft hier toch andere ervaringen mee. Vandaar dat wij ook houden van heldere en duidelijke afspraken. Zo raakt u immers nooit teleurgesteld. Wij hebben vaak te maken met deadlines en weten als geen ander hoe belangrijk dat is. Daarnaast denken we graag met u mee. Ons bedrijf gaat verder dan alleen het fotograferen van uw opdracht. Wij zijn uw steun!Inmiddels werkt Bagchus Fotografie met verschillende vaste fotografen die allemaal dezelfde instelling hebben en zich gespecialiseerd hebben in een bepaald soort fotografie waardoor wij bijna alles aan kunnen. In 2015 hebben we de green screen toegevoegd waarbij we op evenementen nog meer onze klanten kunnen bedienen. Nu met sfeerfotografie en funfoto’s of door middel van fotografie in combinatie met fotomarketing. Met een vast fototeam werken we hier aan. En met succes!

Mochten we u niet kunnen helpen dan zullen we dit altijd duidelijk melden. We gaan liever een opdracht niet aan, dan dat we u moeten teleurstellen met een eindresultaat.

Ons team word steeds groter met verschillende vakgebieden, dus heeft u een fotograaf nodig? Bel ons beslist want wij hebben verschillende specialisaties in huis.

 

moederbeer met haar jong in canada


 

Saskia Bagchus

Portret

Omdat ik graag leer en wil bijblijven van alle technieken die er bij fotografie voorbijkomen, volg ik met regelmaat nog steeds workshops en cursussen. Vaak zijn deze in het buitenland bij de beste fotografen ter wereld. Op die manier blijf ik oog houden voor vernieuwingen en blijf ik mezelf ontwikkelen als fotograaf. Dit vind ik erg belangrijk.

 

Duiken

Sinds 2014 heb ik een aantal duikbrevetten bij Padi gehaald en hou ik ook van het onderwater leven. Natuurlijk kan mijn camera daar ook niet ontbreken, ook onderwater fotografeer ik graag.

 

Vrijwilligerswerk

Sinds een aantal jaar doe ik ook vrijwilligerswerk. Elk jaar werk ik mee met Dolfijn Begeleide Vakanties. Dit zijn reizen voor mensen met een licht verstandelijke beperking.  Wij helpen hen aan een onwijs leuke vakantie omdat ze niet alleen op vakantie kunnen. Voor deze reizen hebben we ook regelmatig cursussen en trainingen om goed voorbereid te zijn en te blijven. Het is onwijs leuk om te doen en enorm inspannend werk met lange dagen. Maar als de reizigers huilend in je armen vallen omdat hun vakantie om is dan weet je waarvoor je het deed.

 

 

blauw geringde octopus waleshark