Over ons

Bagchus Fotografie is ontstaan in januari 2007 met de bedoeling om mensen te helpen aan mooie herinneringen en prachtige technisch perfecte foto’s.

Inmiddels zijn we een flink aantal jaren verder en weten we dat het in de fotografie niet alleen daarom draait.

Afspraken niet nakomen is de nummer 1 ergernis van veel bedrijven en juist daarom blijven veel klanten bij ons terugkomen. Wat we beloven doen we! En hoe dit ook voor ons als normaal klinkt, menig bedrijf heeft hier toch andere ervaringen mee. Vandaar dat wij ook houden van heldere en duidelijke afspraken. Zo raakt u immers nooit teleurgesteld. Wij hebben vaak te maken met deadlines en weten als geen ander hoe belangrijk dat is. Daarnaast denken we graag met u mee. Ons bedrijf gaat verder dan alleen het fotograferen van uw opdracht. Wij zijn uw steun!

Inmiddels werkt Bagchus Fotografie met verschillende vaste fotografen die allemaal dezelfde instelling hebben en zich gespecialiseerd hebben in een bepaald soort fotografie waardoor wij bijna alles aan kunnen. In 2015 hebben we de green screen toegevoegd waarbij we op evenementen nog meer onze klanten kunnen bedienen. Nu met sfeerfotografie en funfoto’s of door middel van fotografie in combinatie met fotomarketing. Met een vast fototeam werken we hier aan. En met succes!

Mochten we u niet kunnen helpen dan zullen we dit altijd duidelijk melden. We gaan liever een opdracht niet aan, dan dat we u moeten teleurstellen met een eindresultaat.

Ons team word steeds groter met verschillende vakgebieden, dus heeft u een fotograaf nodig? Bel ons beslist want wij hebben verschillende specialisaties in huis.

   

Over Saskia Bagchus:

Portret

Omdat ik al vroeg een bijbaantje in de horeca had en ik het dienstverlenende karakter in een restaurant heel erg leuk vond heb ik dit een tijdje gedaan. Vooral in de zakelijke markt bij conferentiecentra en als leidinggevende was ik erg in mijn element. Altijd bezig om het de gasten naar de zin te maken en vooruit denken zodat er niets mis zou gaan. Dat waren mijn sterke punten die me ook nu nog in mijn werk enorm helpen.

Toch werd duidelijk dat ik heel graag een opleiding wilde doen voor de fotografie. Het werd de fotovakschool in Apeldoorn. Na de fotografie opleiding te hebben afgerond in 2001 heb ik nog specialisatie’s gedaan in reportage en portretfotografie, dit alles nog in het analoge tijdperk. Al tijdens mijn opleiding had ik de mogelijkheid om bij een vriendin in de winkel te helpen. De fotozaak was een plek geworden waar ik elke vrije minuut die ik had aanwezig was omdat ik daar heel veel kon leren en omdat het heel leuk is om met mensen aan het werk te zijn. Hier ben ik ook gaan helpen en meelopen met trouwreportages en studiofotografie.

De mogelijkheden in het digitale tijdperk zijn daarna eindeloos geworden en namen een flinke vlucht. Zo leergierig als ik ben heb ik daarna nog heel wat cursussen en masterclasses gevolgd om bij te blijven in mijn vakgebied.

In januari 2007 heb ik de stap genomen om voor mezelf te beginnen. Sinds die tijd heb ik het leukste leven dat ik me kan wensen en doe ik echt alleen nog maar wat ik zelf leuk vind in mijn werk en privé. Een aanrader voor iedereen! Ik heb echt van mijn hobby mijn werk gemaakt.

En mijn nieuwe hobby’s……?? Zolang ik maar kan blijven fotograferen 😉

 

Over mij