Portretfotograaf Amsterdam

portretfotograaf amsterdamPortretfoto’s worden veel gebruikt op websites, voor je cv, LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter en steeds vaker ook in apps. Klanten of relaties kunnen zo zien met wie zij zaken doen of het word gebruikt voor publicatie uitingen. Deze vorm van personal branding word steeds belangrijker in onze digitale wereld. Als portretfotograaf in Amsterdam word ik vaak gevraagd voor sfeervolle portretfoto’s op locatie.

 

Portretfoto laten maken – hoe werkt het?

Vooraf word er goed nagedacht over wat je wilt en wat belangrijk is en wat je wilt uitstralen. Op een mooie lokatie in Amsterdam of een ander plekje in Nederland gaan we samen de foto’s maken, waarbij ik ruim de tijd neem, zodat je heel ontspannen op de foto kunt. Omdat je zelf kunt kiezen waar je de foto’s wilt maken kun je het heel sfeervol en persoonlijk maken. Ik werk bijzonder graag met mensen en help je graag met een aantal profielfoto’s die bij elkaar passen, maar die je voor verschillende doeleinde kunt gebruiken. Niet te stijf maar vooral ontspannen en op je gemak, dat is heel belangrijk. Wil je liever foto’s in de fotostudio? Dat is ook mogelijk.

Samen kunnen we kijken naar welke kleding het beste past bij jou wensen en natuurlijk kunnen we meerdere setjes fotograferen, zodat je later nog keuze hebt in wat je wilt. Heb je meerdere personeelsleden die op de foto moeten dan kunnen we ook langskomen met onze mobiele fotostudio. Er is altijd wel een plekje in het bedrijfspand waar we de foto’s kunnen maken.

Je kunt je foto’s zakelijk, commercieel of privé gebruiken, dus geen restricties op het beeldmateriaal.

 

Na afloop van de shoot overleggen we samen en maken we een selectie keuze.  Ik zorg dat jou foto’s mooi bewerkt worden in de stijl die bij jou past. Ook oneffenheden worden weggehaald. Want ook in de nabewerking kunnen we nog heel veel. Mocht je de wens hebben het beeld in zwart wit te willen, dan helpen we je daar ook mee. Ik kan het zwart wit beeld zo maken dat u een mooie heldere foto krijgt. We gooien er niet zomaar even een filtertje over, maar bewerken de foto’s nauwkeurig tot een perfecte zwart wit foto. De foto’s worden aangeleverd in hoge resolutie en in lage resolutie, je kunt het beeld dus direct voor diverse doeleinde gebruiken.

portretfotografie amsterdam portretfotograaf amsterdam

Portretfotografie binnen jullie bedrijf

Een portretfoto kunnen we ook maken op locatie binnen je eigen bedrijf. We nemen graag onze mobiele fotostudio mee. Het is zelfs mogelijk om als achtergrond jullie bedrijfskleuren te gebruiken. We hebben een nieuwe manier van portretfotografie voor gevonden omdat dat een veel voorkomende vraag was. Hierbij kun je zelf een eigen achtergrond kiezen en dus ook in de huisstijl blijven van het bedrijf.

Ook is het mogelijk om jullie bedrijf of interieur als achtergrond te gebruiken. Sommige bedrijfspanden zien er zo schitterend uit dat het zonde is om het niet te gebruiken. Hoe persoonlijk kun je zakelijk maken.

We fotograferen op zo’n manier dat alle medewerkers even groot op de foto staan. Ideaal als er meerdere foto’s op een pagina samenkomen of als je ze wilt gebruiken in een app.

 


 

Waarom kiezen voor Bagchus Fotografie

 

✓ Fotoshoot kan elke dag van de week op afspraak, dus ook in het weekend

✓ All-In prijs

✓ Gezellige ongedwongen fotoshoot

✓ Fotografie op locatie, studio of incompany

✓ Inclusief nabewerking

✓ Foto’s in hoge resolutie

✓ Foto’s in lage resolutie (voor LinkedIn en CV)

✓ Inclusief licentie voor persoonlijke profilering