Bedrijfsfeest | Personeelsfeest | Jubilea

 

Je hebt binnenkort een bedrijfsfeest die je tot in de puntjes hebt verzorgd. Dan wil je natuurlijk een fotograaf die vakkundig en ervaren de juiste sfeer weet vast te leggen. Niet voor niets ben je dagen/weken of maanden bezig geweest met de hele organisatie om alles te regelen. Of het nu gaat om een afdelingsuitje of een feest van 1000 personen. Als geen ander weet ik hoe belangrijk het is om je evenement op de juiste manier vast te leggen. Daarnaast is het mogelijk meerdere fotografen tegelijkertijd in te zetten. Dit kan voorkomen omdat er verschillende locaties zijn of omdat het feest zo groot is dat meerdere fotografen een grote toevoeging zijn voor het feest. De meeste feesten vinden in donkere ruimtes plaats. Door mijn jarenlange ervaring is dat voor mij en mijn collega’s geen probleem. Geheimhouding en vertrouwen is bij ons van groot belang, en wij zullen bedrijfsgegevens nooit delen met anderen. Je kunt dus gerust een speech voorbereiden.

Na afloop kun je een uitgebreide sfeerreportage verwachten. Het volledige programma, hoogtepunten, de sfeer, personeelsleden en gasten, alles is vastgelegd. Je ontvangt alle beelden in hoge resolutie. De foto’s worden allemaal nagekeken en gecorrigeerd op uitsnede, belichting, kleur en scherpte. Indien je de foto’s ook graag in lage resolutie ontvangt (voor internet) dan zorgen we dat er ook een map geleverd word met lage resolutie beelden. Deze service bieden we graag.

Wij hebben ook een leuke greenscreen photobooth die je bij onze sfeerreportages mee kunt boeken. Hier kun je zelf je eigen achtergrond achter zetten en zo hebben alle personeelsleden een leuke foto en mooie herinnering aan jullie feest. Deze interactieve photobooth werkt sfeerverhogend op elk bedrijfsfeest. Een stukje extra entertainment op je feestavond. Logo’s en teksten kunnen wij direct mee printen. Vraag naar de mogelijkheden en we sturen je graag alle informatie toe.

 

 

Vraag meer informatie aan voor jouw bedrijfsfeest

 

 

personeelsfeest bedrijfsfeest bedrijfsfeest bedrijfsuitje personeelsfeest personeelsfeest bedrijfsfeest bedrijfsuitje personeelsfeest bedrijfsfeest personeelsfeest bedrijfsfeestbedrijfsfeest bedrijfsfeest Galadiner live event Galadiner live eventbedrijfsfotografie feest personeelsfeest kerst personeelsfeest kerst