Op zoek naar een goede congres fotograaf?

Congres fotograaf Evenementen fotografie eventfotograaf congresfotograaf

Jaarlijks leg ik door heel Nederland congressen, conferenties, evenementen en symposia vast. De lichtomstandigheden zijn vaak niet ideaal en een enorme uitdaging. Juist dat vind ik zo leuk als congres fotograaf. Met een goede camera en de juiste lenzen kan ik perfecte beelden vast leggen voor jullie congres. Je kunt bij mij een hele sfeerreportage verwachten met overzichtsfoto’s, sprekers, bezoekers en details. Voorafgaand aan het congres verdiep ik me graag over wat je als organisator wil uitstralen. Wat is het doel van de bijeenkomst? Welke communicatie uitingen gaan jullie gebruiken? Welke media? Bij elke foto die ik maak zal ik stilstaan bij jullie doel.

Tijdens het congres ben ik als fotograaf netjes gekleed zodat ik niet opval. Daarnaast ga ik rustig en behouden te werk. Het is niet de bedoeling dat sprekers afgeleid worden of dat de congresbezoekers uit hun focus gehaald worden. Je zult me dan ook niet zien rennen. En met goede communicatie en een draaiboek vooraf weet ik precies wat er gaat komen en kan ik op het juiste moment de juiste route kiezen. Zo kan ik niets missen en ben ik goed voorbereid.

Uiteraard wil je als congresorganisatie foto’s hebben van de sprekers. Het liefst meerdere zodat je nog kan kiezen als je een foto bij een artikel wil plaatsen. Omdat ik jarenlang voor een pers agentschap gewerkt heb, weet ik precies wat er verwacht word van beeld in de media. Mocht je het beeld direct nodig hebben voor een media uiting, dan neem ik mijn laptop mee zodat ik direct ter plekke het beeld uitzoek en jullie als organisator direct over het beeld kan beschikken. Geef dit duidelijk van te voren aan, dan kan ik het goed voorbereiden zodat je zo snel mogelijk beschikt over het beeldmateriaal.

Je bezoekers komen niet alleen voor de inhoud maar ook om te netwerken. Tijdens een koffiebreak, lunch of borrel leg ik dit ook op gepaste afstand vast. Daarnaast leg ik de hele sfeer vast van het congres.

 

 


 

 

WAAROM KIEZEN VOOR BAGCHUS FOTOGRAFIE

 

✔ Sfeervolle fotografie

✔ Rustige werkhouding die de sprekers en gasten niet stoort

✔ Een congres fotograaf met veel ervaring

✔ Duidelijke all-in prijzen

✔ Een uitgebreide selectie bestanden in HI-RES

✔ Persfoto’s direct beschikbaar tijdens het congres

✔ Super goede reviews van bedrijven

✔ Unieke service

 

✔ Extra mogelijkheden toe te voegen, denkend aan: 

fotostudio voor portretfoto’s, groepsfoto, meerdere fotografen, webgalleries, photobooth, bestelsysteem voor de gasten of gratis downloads, foto’s delen op social media, foto herinnering meegeven na afloop van het congres

 

 


 

 

Ben je op zoek naar een goede congresfotograaf? Neem contact op via het contactformulier of bel: +31 (0)6 55 83 22 00

 

 

congres fotograaf