Familie Fotoshoot in Amsterdam

Minishoot amsterdam

 

VANWEGE DE MAATREGELEN RONDOM COVID-19 WORDEN ER OP DIT MOMENT ALLEEN BUITEN SHOOTS GEORGANISEERD!

BIJ VRAGEN NEEM GERUST CONTACT OP

 

 

Familie fotoshoot in Amsterdam

 

Bij de familie fotoshoot in Amsterdam zorg ik ervoor dat jouw gezin op een spontane manier word vastgelegd. Iedereen kan zichzelf zijn en samen gaan we een hoop plezier maken. Je bent namelijk op z’n mooist als je jezelf bent. Naast gezinsleden zijn ook huisdieren van harte welkom.

Met regelmaat organiseer ik minishoots in de buurt. Deze zijn iedere maand op een vaste plek in of rond Amsterdam voor maximaal 4 personen. Het voordeel van een minishoot? Je betaald een lager bedrag dan normaal voor de fotoshoot en ik kan iedere maand een speciaal thema maken met nieuwe concepten. Wil jij op de hoogte gehouden worden over de thema’s en waar het is, schrijf je dan zeker even in voor mijn nieuwsbrief. Dan krijg je 1x per maand een email met alle informatie en tips over familie fotoshoots in Amsterdam.

In al mijn minishoots zit een fotoafdruk inbegrepen. Vrijblijvend kunt u achteraf nog foto’s bijbestellen. In de prijslijst staan onze tarieven voor nabestellingen.

 

 


 

 

Voor welke fotoshoots kun je me boeken?

 

✅ Minishoots (max 4 pers)

✅ Familiefotoshoot (vanaf 4 pers)

✅ Portretfoto’s / Profielfoto’s

✅ Huisdieren

✅ Vriendinnen fotoshoot

✅ Kinder fotoshoot

✅ LOVE shoot

✅ Zwangerschaps fotoshoot

 

 


loveshoot love shoot

loveshoot fotoshoot amsterdam

familie fotoshoot amsterdam minishoot

familie fotoshoot amsterdam

portretfotografie portretfotograaf amsterdam

newborn fotoshoot amsterdam

familie fotoshoot amsterdam

babyshoot

zwangerschapsfotoshoot zwanger

zwangerschapsfotoshoot

familie fotoshoot amsterdam

mini-shoot huisdier hond fotoshoot huisdier

 

 

 

RESERVEER HIER JOUW MINISHOOT

NIEUWSBRIEF

 

 


 

fotograaf Amsterdam

Saskia Bagchus

 

Saskia is echt een mensen mens en een fotograaf die dol is op kinderen. Dit is dan ook de reden dat ik sinds het begin van mijn fotografie werkzaamheden al met kinderen werk. Ieder jaar ben ik op verschillende scholen aanwezig als schoolfotograaf en ik vind het heerlijk om me bezig te houden met familiefotografie.

 

Ondanks dat er op dit moment veel niet kan, zijn er gelukkig ook veel dingen die wel kunnen. Ik hou van Amsterdam en ga dan ook graag op pad om op zoek te gaan naar inspirerende mensen, leuke plekken en vooral mooie lokatie’s voor mijn mini-shoots. Het zou leuk zijn als ik jou binnenkort ook tref.