Een galadiner en een fotograaf nodig?

Ben jij op zoek naar een fotograaf voor jullie galadiner? We hebben al heel wat mooie galadiners en galafeesten mogen vastleggen, inmiddels zijn we hier echt goed in, dat durf ik wel te zeggen. Bij een groot galadiner lopen we altijd met meerdere fotografen. We willen namelijk graag alle gasten aan tafel vastleggen en een sfeerreportage maken van de hele avond. Afhankelijk van het aantal mensen en tafels en de tijd die we hebben kunnen we precies uitrekenen hoeveel fotografen we nodig hebben. Vaak worden de tafel foto’s na afloop naar de gasten verstuurd als herinnering aan een prachtige avond. We hebben al heel wat geweldige avonden mogen vastleggen in de RAI en ook in de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. De fotografen zijn allemaal goed op elkaar ingespeeld en weten precies wat er verwacht word.

 

Wat kun je van mij verwachten?

Vooraf hoor ik graag wat de opzet is van het galadiner. Hoeveel gasten er komen en hoeveel tafels er zijn. We ontvangen graag het draaiboek zodat we precies weten wat er wanneer gebeurd. Op die manier kunnen wij geen belangrijke momenten missen van de avond. Wij maken een complete sfeerreportage waarin je overzichtsfoto’s zult vinden, maar ook details en alle gasten per tafel. Ook optredens van artiesten en sprekers worden vastgelegd. We zorgen er voor dat we netjes en verzorgd gekleed rondlopen en met een gastvrije houding contact hebben met de gasten. Verder leggen we vooral vast wat er allemaal gebeurd. En uiteraard gaan we discreet met alle informatie om die we horen en zien.

We zijn gewend om met moeilijke lichtomstandigheden om te gaan. Meestal is het donker in de zaal maar op een podium juist weer heel veel licht.

Na afloop van het gala zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk beschikt over de foto’s. Het is mogelijk om op dezelfde avond enkele foto’s te leveren indien er een persbericht uit moet. Dan nemen we onze laptop mee zodat je direct over het beeld beschikt.

 

Onderstaand vindt je een sfeerreportage van het DNA Gala in 2018

Op het DNA Gala mocht ik met meerdere fotografen de hele avond alles vastleggen. We zijn begonnen bij de repetities en geëindigd toen er bekend werd gemaakt hoeveel geld er opgehaald is voor de onderzoeken in het Antonie van Leeuwenhoek ziekenhuis.

Er waren o.a. optredens van Victor Mids en Oleta Adams en een prachtige veiling om geld op te halen voor het kankeronderzoek. Chantal Jansen en Tijl Beckand presenteerde deze prachtige avond.

 

gala diner fotograaf lege zaal

fotograaf galadiner fotoreportage galafeest

fotograaf galadiner amsterdam

fotografie galafeest amsterdam

fotograaf galafeest fotografie galadiner

fotograaf gala diner

fotografie gala diner

galadiner fotograaf sprekers

galafeest galadiner fotograaf

Victor Mids galadiner fotografie

fotografie galadiner victor miss

evenementen fotografie

gala event fotograaf

gala diner fotografie

fotograaf galadiner amsterdam

veiling galadiner DNA gala

fotograaf event gala diner

fotografie galadiner

gala feest fotograaf event

oleta adams fotograaf gala event amsterdam

gala diner fotograaf amsterdam

galadiner

 

 

RESERVEER JOUW FOTOGRAAF VOOR HET GALADINER