Green Screen Fotografie

fotograaf Amsterdam

Heb jij wel eens gehoord van green screen fotografie?

 

Green screen fotografie is de leukste entertainment die er is. Je kunt namelijk in elk willekeurig thema een fantastische foto maken. Dus ben je op zoek naar entertainment met een hoge kwaliteit service? Onze green screen kan worden ingezet op personeelsfeesten of een familiedag bij jullie op het bedrijf. Maar ook op je trouwdag, jubileumfeest, thuisfeest of opening van een nieuwe lokatie is green screen fotografie van grote waarde. Wij kunnen in allerlei thema’s werken en daardoor is green screen fotografie ideaal voor elk evenement met elk mogelijk thema.

 

Op een bijzonder leuke manier legt onze green screen fotograaf jullie gasten vast op een foto. Van te voren bepalen we samen hoe de layout van de foto er uit komt te zien en dit passen we aan op jullie persoonlijke wensen of jullie huisstijl. Jullie gasten kunnen een eigen achtergrond kiezen en binnen 8 seconde word er een foto voor hen geprint. Zo heeft iedereen een fantastisch aandenken aan de feestavond. En wees gerust, bij ons krijgt iedereen een foto mee. Gaan er vijf mensen op de foto, dan printen we ook vijf foto’s.

 

Wij leveren hoge kwaliteit met alle benodigde apparatuur om alles soepel te laten lopen. We hebben verschillende gepersonaliseerde achtergronden, zodat je de perfecte achtergrond kan kiezen die past bij het thema of de branding. Ook is het mogelijk om zelf achtergronden aan te bieden.

 

Of je nu een klein evenement organiseert of een grote bedrijfsbijeenkomst, onze green screens zijn een geweldige toevoeging aan je evenement en zullen zeker indruk maken op jullie gasten. Neem vandaag nog contact met ons op om jullie green screen te boeken en jullie evenement naar een hoger niveau te tillen!

 

Wil jij ook een green screen reserveren?

Hieronder staan wat voorbeelden hoe een ontwerp er uit kan zien. Er kan een bedrijfslogo op en we kunnen een tekst verwerken. We helpen je graag met het ontwerpen van een leuke foto. Maar je mag ook zelf een ontwerp aanleveren.

Heb je nog vragen? Ik beantwoord ze graag. Vul het aanvraag formulier in onder de foto’s en je ontvangt een juiste offerte. Natuurlijk is het ook mogelijk om te bellen op nummer 06-55832200.

 

green screen fotografie personeelsfeest amsterdam green screen fotografie uitmarkt greenscreen fotografie thema skihut winter green screen fotografie foto props voor de green screen fotografie greenscreenfotografie bij een sportschool green screen fotografie thema marie antoinette tijd green screen fotografie tijdens carnaval. Twee dames met prins carnaval op de foto green screen fotografie skiparty thema winter skien Tijdens de open dag mogen de gasten vliegen boven hun dorp in een luchtballon. Met green screen techniek in elkaar gezet. green screen fotografie met een green screen fotograaf in het thema peaky blinders  green screen fotograaf aanwezig op ieder evenement greenscreenfotografie met een fotograaf green screen fotografie met een fotograaf aanwezig op een personeelsfeest in een tropisch thema greenscreen fotografie met een fotograaf

Als green screen fotograaf staan we bij verschillende soorten evenementen. Juist dat maakt ons werk zo leuk! Je kunt hierbij denken aan:

 

– Green screen fotografie voor personeelsfeesten, bedrijfsuitjes, jubilea of andere bedrijfsfeesten

– Green screen fotografie voor campagnes / marketing / promotie

– Green screen fotografie voor bruiloften

– Green screen fotografie voor familiedag

– Green screen fotografie voor “open huis” of een “open dag”

– Green screen voor speciale themadagen zoals onder andere kerst