Honden Fotografie Amsterdam

Honden fotografie amsterdam Honden fotograaf
 
 

Met honden fotografie in Amsterdam heb ik een leuke nieuwe fotografie discipline gevonden in de coronatijd. Met liefde voor honden, de dagelijkse corona-wandelingen en mijn passie voor fotografie was er al snel een nieuw idee geboren. De verplichte wandelingen werden vooral ontzettend leuk door de honden.

Samen wandelen we lekker een stuk door het bos, we laten je hond lekker even uitrennen en spelen en ondertussen begin ik langzaamaan te fotograferen. Je hond in actie is namelijk ook heel gaaf! Na verloop van tijd maken we even tijd om wat mooie portretten te maken. Jij houd je lekker bezig met de hond en ik fotografeer wat mooie details van jouw hond. Wel handig om wat lekkere snoepjes mee te nemen en een balletje als hij/zij daarvan houdt. En ja, je hond word ontzettend verwend vandaag.

Wil je zelf met je hond op de foto dan kan dat natuurlijk ook. Genoeg mooie plekken onderweg waar we even een momentje nemen voor jullie samen. We nemen lekker alle tijd om op een ontspannen manier een mooi hondenportret te maken. We hebben geen haast.

 

 

 

MOET IK IETS VOORBEREIDEN OF MEENEMEN?

Wil je dat je hond netjes gekamd is? Regel dit dan thuis. Het is natuurlijk niet verplicht maar wel mooi. Neem je borstel mee, dan kunnen we tussendoor nog een keertje borstelen.

Vergeet niet zijn/haar favoriete speeltje en snoepjes mee te nemen.

 

 

 
 

Wat is inbegrepen bij de honden fotoshoot?

Omdat ik veel tijd investeer in het maken van de foto’s en onze wandeling heb ik een mooi basispakket samengesteld en hier zijn 5 foto’s in hoge resolutie bij inbegrepen. Deze bestanden ontvang je digitaal zodat je ermee kan doen wat je wilt. Uiteraard is het mogelijk om meerdere foto’s bij te bestellen. Bekijk hiervoor mijn prijslijst. De fotoshoot kan op iedere gewenste locatie plaats vinden. (bij >50 km retour vraag ik € 0,29 per km) We kunnen dus naar het bos, de duinen of de hei. Heb je hier nou geen tijd voor maar wil je wel een mooie foto dan kun je ook een mini-shoot boeken. Dan doen we de honden fotografie in Amsterdam in bijvoorbeeld een stadspark. Ook daar kan ik mooie hondenportretten maken.

 

PRIJSLIJST

 

 


 

 

Portfolio Honden Fotografie

Klik op een foto om te vergroten.