Portretfotograaf in Amsterdam nodig?

 

portretfotograaf amsterdamPortretfoto’s worden veel gebruikt op websites, voor je cv, LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter en steeds vaker ook in apps. Klanten of relaties kunnen zo zien met wie zij zaken doen of het word gebruikt voor publicatie uitingen. Deze vorm van personal branding word steeds belangrijker in onze digitale wereld. Als portretfotograaf in Amsterdam word ik vaak gevraagd voor portretfoto’s op locatie.

 

Portretfoto laten maken – hoe werkt het?

Vooraf word er goed nagedacht over wat je wilt. Wat is belangrijk en wat wil je uitstralen. Op een locatie in Amsterdam of een ander plekje in Nederland gaan we samen foto’s maken waarbij ik ruim de tijd neem. Zo kan ik je helpen ontspannen op de foto te gaan. Omdat je zelf kiest waar je de foto’s wilt maken kan je het heel sfeervol en persoonlijk maken. Zo sluit het perfect aan op je website Ik werk bijzonder graag met mensen en help je met een aantal profielfoto’s die bij elkaar passen. Voor verschillende doeleinde kan je de beelden gebruiken.  Wil je liever foto’s in de fotostudio? Dat is ook mogelijk.

Samen kijken we naar welke kleding het beste past bij jou wensen en natuurlijk kunnen we meerdere setjes fotograferen. Zo heb je later keuze uit verschillende foto’s. Heb je meerdere personeelsleden voor een profielfoto dan kan ik ook langskomen met de mobiele fotostudio. Er is altijd een plek in het bedrijfspand voor profielfoto’s.

Je kan de foto’s zakelijk, commercieel of privé gebruiken, dus geen restricties op het beeldmateriaal.

 

Na afloop van de fotoshoot overleggen we samen en maken we een selectie keuze.  Ik zorg dat de foto’s mooi bewerkt worden in de stijl die past bij jou of het bedrijf. Wil je de beelden in zwart wit? Ik kan het zwart wit beeld zo maken dat je een mooie heldere foto krijgt. De foto’s worden aangeleverd in hoge en lage resolutie, je kan het beeld dus direct voor diverse doeleinde gebruiken.

 

 

 

portretfotografie amsterdam portretfotograaf amsterdam

Portretfotografie binnen jullie bedrijf

Een portretfoto kan je ook maken op locatie binnen je eigen bedrijf. Ik neem graag mijn mobiele fotostudio mee. Het is zelfs mogelijk om als achtergrond jullie bedrijfskleuren te gebruiken. We hebben een nieuwe manier van portretfotografie gevonden omdat dat een veel voorkomende vraag was. Hierbij kan je zelfs een eigen achtergrond kiezen en dus ook in de huisstijl blijven van het bedrijf.

Ook is het mogelijk om jullie bedrijf of interieur als achtergrond te gebruiken. Sommige bedrijfspanden zien er zo schitterend uit dat het zonde is om het niet te gebruiken. Hoe persoonlijk kun je zakelijk maken.

We fotograferen op zo’n manier dat alle medewerkers even groot op de foto staan. Ideaal als er meerdere foto’s op een pagina samenkomen of als je ze wilt gebruiken in een app.

 

Portretfotografie tijdens een evenement

Geregeld krijgen we de vraag of we alle medewerkers tijdens een evenement kunnen fotograferen. Met meerdere fotografen en mobiele studio’s is het mogelijk iedereen vast te leggen. Afhankelijk van het programma en het aantal personen kan ik aangeven met hoeveel fotografen en studio’s wij dit kunnen doen. Neem gerust contact op, dan nemen we rustig alles door.

 

Bekijk hier meer voorbeelden van portretten

 


 

Waarom kiezen voor een portretfotograaf in Amsterdam

 

✓ Portretfotograaf in de regio van Amsterdam

✓ Fotoshoot kan elke dag van de week op afspraak, dus ook in het weekend

✓ All-In prijs

✓ Gezellige ongedwongen fotoshoot

✓ Fotografie op locatie, studio of incompany

✓ Inclusief nabewerking

✓ Foto’s in hoge resolutie

✓ Foto’s in lage resolutie (voor LinkedIn en CV)

✓ Inclusief licentie voor persoonlijke profilering

 

 


 

 

 

bruidsfotograaf AmsterdamHi! Ik ben Saskia en al ruim 20 jaar fotograaf in Amsterdam en omstreken. Gevestigd in de regio Noord-Hollandfotografeer ik door heel Nederland.

Ben jij op zoek naar een portretfotograaf en heb je een specifiek idee voor jou portretfoto? Laat het me dan zeker weten. Naast de traditionele portretten vind ik het ook heel leuk om creatieve ideeën uit te werken. Dus wil jij iets speciaals laten we dan zeker connecten.

 

CONTACT